18 januari 2022

Dit is wat een energetisch coach doet

2 min read
Energetisch coach

De energetische behandelingen winnen steeds meer aan populariteit. De moderne mens staat open voor alternatieve manieren om gezond en fit te worden en blijven. Daarvoor is meer nodig dan alleen je lichaam behandelen. Een energetisch coach weet dit. Daarom wordt je in zo’n sessie behandeld als geheel. Alle onderdelen van jouw zijn komen aan bod en spelen mee in de behandeling:

  • je lichaam
  • je geest
  • je emotionele gesteldheid
  • je spirituele kern

Het is altijd belangrijk om al deze gebieden te bekijken en behandelen indien nodig, ongeacht  wat voor klachten je hebt.

Energetisch coach

Wat er gebeurt in een sessie

Een energetisch coach gaat aan de slag met de energie in jouw lichaam. We hebben allemaal energie in ons zitten, onze levensenergie. Deze kun je vinden, sturen en behandelen. Als je tenminste weet hoe en waar dit te vinden is. Een energetisch coach kan dat, en kan jou erbij helpen. Dat kan onder andere zijn door energetische massage toe te passen. Een massage werkt in dit geval met drukpunten en is niet zomaar alleen gericht op het ontspannen van de spieren. De energie sturen kan ook op andere manieren. Elke energetisch coach werkt weer anders, maar ze hebben allemaal gemeen dat ze de levensenergie van mensen gebruiken en sturen. 

Wat een energetisch coach behandelt

Deze oeroude natuurlijke behandelmethode wordt dus op veel manieren toegepast, maar gaat altijd uit van universele energie in je lichaam en daarbuiten om jou weer gezond te maken. Daarom is dit type behandeling toepasbaar op de meest uiteenlopende klachten. Veel mensen komen bij een energetisch coach omdat ze last hebben van een burn out. Maar er zijn ook mensen die juist bij een therapeut komen met veel zwaardere klachten zoals reuma. Natuurlijk is het dan goed om ook langs een arts te gaan, maar pijn verlichten en energie laten vloeien kan ook heel goed helpen bij de symptomen en klachten.

Meer verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *