Retinol bij Het Cosmeticahuis

Geplaatst op

Retinol wordt veel gebruikt op de wereld. Retinol is een lichaamseigen stof dat ervoor zorgt dat je huid strak blijft en dat er dus geen lijntjes en rimpel komen. Als je ouder wordt gaat retinol steeds sneller zijn werking verliezen. Deze kun je dan aanvullen met een retinol serum of zalf. Een serum zorgt ervoor dat het diep in je huid trekt. Ook laat het geen vettig residu achter. Dit doet een crème wel. Dit komt omdat crème wat grovere moleculen heeft wat minder snel je huid in trekt en daar meer moeite voor moet doen.

Retinol

Het assortiment

Als je op de website van Het cosmeticahuis komt kun je meteen het hele assortiment zien. Ze hebben alles van huidverzorging en gezichtsverzorging. Ze hebben een hele hoop verschillende zalfjes en serums op hun website staan. Ook kun je zoeken naar merken. Ook hebben ze een blog waar je allerlei nieuws en weetjes kunt lezen over gezichtsverzorging. Zo vertellen ze hoe je snel en goed van acne afkomt en hoe goed het is om iedere avond je gezicht te verzorgen. Ook vertellen ze over een crème die wallen tegengaat.

Retinol

Aanbiedingen

Op het moment zijn er een aantal producten in de aanbiedingen. Dit zijn er in totaal 15. Deze producten verschillen van serums tot zalfjes en samples. Samples zijn heel handig als je op zoek bent naar een zalf die goed werkt voor jou. Zo kun je er veel uitproberen en degene die het beste werkt nemen.